Welcome to Wanilas Online Shop

Alha Alha Sunscreen + Foundation SPF50

RM49.90

We present to you, a foundation with sunscreen! Available in 5 shades 🤎 Kami faham, ramai yang rasa macam nak makeup ni makan masa. Sebelum makeup, kena prep muka dulu lepas tu, kena pakai sunscreen.

Ada pulak, dah pakai sunscreen, bila dah apply foundation, makeup nampak bercapuk. Arghh! Stress!! Dah lah nak cepat, nak kena fix makeup pulak. Belum cakap pasal ada white cast lepas tu buat muka nampak kelabu lah. Banyak lagi masalah 😰

So, kami wujudkan lah foundation + sunscreen untuk korang! Praktikal & jimat masa 😉 So, jom dapatkan foundation + sunscreen di website,

Color

Light, Fair, Medium

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Alha Alha Sunscreen + Foundation SPF50”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Hi, saya Yana. Ada nak tanya ke?
Hi, Selamat Datang. Ada apa-apa pertanyaan & boleh yana bantu? 🤗